Fotografie

Professionele foto’s van een woning zijn onmisbaar voor een snelle verkoop. Met oog voor detail en inzicht voor compositie zullen onze fotografen de beste kwaliteit leveren. 

Fotografie

Videografie

Een woningpresentatie met een online-video krijgt hoge waardering en heeft vele malen hogere attentiewaarde dan een woning zonder video. Door de hoge beeldkwaliteit krijgen geïnteresseerden een realistisch beeld van de woning.

Videografie

Plattegronden

Met een plattegrond ben je als koper verzekerd dat je niet voor verrassingen komt te staan. De koper weet waar hij aan toe is en kan op basis van deze gegevens optimaal inschatten of de woning geschikt is.

Plattegronden

NEN 2580-Rapporten

Een NEN 2580 meetrapport is van essentieel belang bij de verkoop van een woning. Het biedt potentiële kopers gedetailleerde en gestandaardiseerde informatie over de ruimte-indeling, wat hen helpt weloverwogen beslissingen te nemen. 

NEN 2580-Rapporten

Energielabels

Energielabels zijn cruciaal bij woningverkoop, omdat ze kopers inzicht geven in verwachte energiekosten en duurzaamheid bevorderen. Dit versnelt verkoop en zorgt voor lagere energierekeningen.

Energielabels

Matterport

Een unieke tool bij woningverkoop, waarmee potentiële kopers een levensechte virtuele rondleiding kunnen maken en snel een sterke band met de woning kunnen opbouwen. 

Matterport